Transport

Alle bestellingen worden met een vrachtwagen uitgeleverd. De door u bestelde rubberen of PVC tegels en grasrollen worden gelost waar deze vrachtwagen kan komen. De vrachtwagen is meestal uitgerust met een elektrische pompwagen, maar de losplaats en losmogelijkheden zijn ten alle tijde voorbehouden aan de mening van de chauffeur. De levering wordt in theorie verzorgd tot aan de 1e drempel van het opgegeven adres voor levering.

De chauffeur vraagt u een pakbon te tekenen voor ontvangst, dit is ook direct een akkoord op de aantallen welke geleverd en besteld zijn voor u als klant en ons als leverancier. Indien u niet aanwezig kunt zijn tijdens de bezorging, dan kan nooit aanspraak gemaakt worden op de gekozen plaats waar uw bestelling gelost wordt. De pakbon is dan ook direct een bevestiging van de levering en bijbehorende bestelde aantallen.

Indien de levering uwerzijds wordt geweigerd om het even welke reden ook, kan de overeenkomst worden ontbonden en de door u gemaakte kosten worden dan gecrediteerd met aftrek van alle gemaakte transportkosten, aangevuld met 25 EUR excl. BTW administratiekosten. De bestelling wordt geleverd op een pallet met een toegevoegde pakbon. De optionele kunststof pennen of accessoires worden aan het pakket toegevoegd.

Kosten

De transporttarieven worden gebaseerd op het totale orderbedrag en worden automatisch verrekend in het online bestelproces bij uw bestelling.

Transportkosten
Nederland €49,95
België €49,95
Duitsland €64,95

Alle tarieven zijn excl. BTW, het totale online orderbedrag bevat de prijs incl. BTW en transportkosten.

Transport naar de Nederlandse Waddeneilanden gaat op aanvraag.

Levertijd

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging en factuur per e-mail, hierin vindt u alle specificaties van uw opdracht. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen wordt deze op werkdagen bij onze transporteur ingepland voor uitlevering.

Indien de bestelling compleet op voorraad is en de uitleverdatum bekend is, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin de datum voor levering. Mocht een bevestigingsmail om één of andere reden niet lukken dan kan dit geen reden zijn een bezorging te weigeren. Eventuele fouten welke per abuis zijn gemaakt, kunnen geen aanleiding geven voor schadevergoeding in welke vorm ook.