Retourneren

Wij doen er alles aan om u een producten te leveren welke voldoen aan uw verwachtingen. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling dan heeft u conform de wet ‘Verkoop op Afstand’, het recht om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren zonder opgaaf van reden.

Het Retour Proces

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u vriendelijk de volgende stappen zorgvuldig te volgen. Alléén op deze manier kunnen wij uw retourzending correct en zorgvuldig afhandelen.

1. Vul onderstaande Retourformulier zo volledig mogelijk in en verstuur deze naar ons,

2. U ontvangt een bevestiging per e-mail over uw verzoek en instructies voor het retourneren,

3. Binnen 14 dagen na ontvangst van deze bevestiging dient u uw bestelling te retourneren,

4. Na ontvangst van uw retournering ontvangt u per e-mail een bevestiging,

5. Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retournering crediteren wij het door u betaalde bedrag op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Voorwaarden

Voor artikelen die in de webshop zijn gekocht en zijn afgehandeld, geldt dat ze voor volledige terugbetaling, in de originele staat en in deugdelijke verpakking worden geplaatst voor retourzending. Eventuele waardevermindering van het product door bijvoorbeeld schade, kunnen wij bij jou in rekening brengen.

U dient zelf zorg te dragen voor het verzenden van de te retourneren producten. Wij vergoeden geen verzend- en verpakkingskosten.

Indien u niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling heeft geannuleerd middels onderstaande retourformulier zal er geen restitutie meer kunnen plaatsvinden.

Indien de te retourneren producten niet binnen 14 dagen na ontvangst van de retourinstructies, in ons bezit zijn zal er geen restitutie meer kunnen plaatsvinden.

Vul onderstaande Retourformulier zo zorgvuldig mogelijk in zodat wij u zo snel mogelijk en correct van dienst kunnen zijn.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Met vriendelijke groet, het CLAWGRIP team!